PEDICURE EN/OF GELPOLISH

PEDICURE EN/OF GELPOLISH

Een pedicure behandeling klinkt misschien als een overbodige luxe, maar wist je dat het heel belangrijk is om regelmatig naar…
VOETREFLEX MASSAGE

VOETREFLEX MASSAGE

Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale…
MANICURE

MANICURE

Een manicure is een behandeling die bedoeld is om de handen tot rust te brengen en daarnaast het cosmetisch verfraaien…

PEDICURE EN/OF GELPOLISH

Een pedicure behandeling klinkt misschien als een overbodige luxe, maar wist je dat het heel belangrijk is om regelmatig naar een pedicure te gaan? Ook als je geen klachten hebt.
Tevens is het een weldaad voor je voeten, en voorkom je klachten zoals likdoorn, kloven en ingroeiende nagels waar je allemaal behoorlijk last van kunt hebben.

Kleine pedicure behandeling

Desinfecteren van de voeten. Knippen en frezen van nagels, schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van overtollig eelt en als afsluiting worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende crème.
+/- 30 min

Volledige pedicure behandeling 

Desinfecteren van de voeten. Knippen en frezen van nagels, schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van overtollig eelt, behandelen van kloven, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmelnagels. Daarna een heerlijke voetenscrub, en als afsluiting een verkorte ontspanningsmassagemassage met een verzorgende crème.
+/- 50 min

Gelpolish is een geweldig alternatief om je nagels van je voeten te verfraaien. Je hoeft minimaal 6 weken niets meer aan je nagels te doen. Tevens een mooie oplossing indien je last hebt van een kwets, kalk, of een verloren nagel. Middels een nagelreparatie en er vervolgens een mooie kleur gelpolish op aan te brengen.
+/- 30 min (gelpolish na de pedicure behandeling)
+/- 45 min (alleen gelpolish)

Voor meer behandelingen bekijk deze pagina.

REVIEWS